De trouw van m'n beste vriendin

Sarenza helpt je bij de zoektocht naar dé perfecte schoenen en handtas, zodat je er op de belangrijkste dag van je beste vriendin, tiptop uitziet! Beantwoord de volgende vragen en vind het paar schoenen en de handtas van je dromen!

Afbeelding de bruiloft van mijn beste vriendin

Welke vriendin ben jij?

Gekleurde Mocassin Made By Sarenza

THE DANCING QUEEN

Of het nu ABBA, Clouseau of Rihanna is, you will dance the night away! Een stijlvolle selectie en comfortabele schoenen voor de koningin van de dansvloer.

Crème pumps What For

PICTURE PERFECT

Als beste vriendin maak je deel uit van een waar sprookje! Klassiek en stijlvol als je bent, kies je de perfecte handtas en schoenen voor de mooiste dag van het jaar!

Blauwe sandalen met hak

MISS POPULAR

Je gaat deze zomer van de ene bruiloft naar de andere... Dus ben je op zoek naar een paar schoenen en een handtas die echt overal bij passen. Geen nood, wij weten wat jij nodig hebt!

Gouden sneakers Made by Sarenza

DE FUNKY VRIENDIN

The cool, awesome girl die de dresscode niet al te serieus neemt: sneakers, veterschoenen en mini-tassen, daar heb jij je zinnen op gezet!

Rode pumps Made by Sarenza

DE DIVA

Natuurlijk, de ster van de dag is de bruid, maar als ware diva geniet jij ook van alle aandacht! Tijdens deze bijzondere gelegenheid, draag jij een luxueuze tas en loop je op hoge haken: ze kunnen niet om je heen. Showtime...