Onze voordelen

Gratis verzending

Hoe hoog of laag jouw bestelbedrag ook is, bij Sarenza is de bezorging gratis voor bestellingen die via DPD ParcelShop en bpost geleverd worden. Voor bestellingen die via UPS Express worden bezorgd, bedragen de transportkosten 12 euro.

Uw bestelling geleverd bij een afhaalpunt DPD Parcel Services
Via DPD laat je je pakketje gratis leveren bij een DPD ParcelShop bij jou in de buurt. Dit kan een supermarkt, een benzinestation of een boekenwinkel zijn, afhankelijk van de gekozen ParcelShop. België telt meer dan 600 DPD ParcelShops. Deze ParcelShops hebben zeer ruime openingstijden en hebben geen lange wachtrijen. Je kunt er pakjes 's ochtends, 's middags en 's avonds afhalen. Heel wat DPD ParcelShop zijn zowel op werkdagen als tijdens het weekend open.
U wordt per SMS en email op de hoogte gebracht wanneer uw pakje is aangekomen in DPD ParcelShop dat u gekozen heeft.

Bpost
Via Bpost wordt het pakketje gratis thuis of op kantoor geleverd. De gemiddelde levertijd bedraagt 48u tot 72u, weekenden niet meegerekend.

Service Express UPS
Via UPS Express wordt het pakketje thuis of op kantoor geleverd. De levering gebeurt de volgende werkdag voor alle bestellingen die voor 12u ’s middags geplaatst worden. De bestellingen die op vrijdag geplaatst worden, zullen op dinsdag aankomen. De verwachte levertijd wordt uitgedrukt in werkdagen. De transportkosten van deze super service bedragen 12 euro.

Uw bestellingen volgen
Zodra het pakje wordt verstuurd brengen wij jou per e-mail op de hoogte. In de e-mail staat een link die jou de mogelijkheid geeft het pakje te volgen op de site van www.dpd.com/be, www.bpost.be of www.UPS.com. Het nummer om je pakje te volgen vind je ook terug in jouw account onder mijn bestellingen.

100 dagen bedenkijd

Geen stress bij Sarenza, je beschikt over 100 dagen - dat is dus meer dan 3 maanden - om je artikel te retourneren. Artikelen kunnen (buiten de wettelijke bedenktijd van 14 werkdagen geretourneerd worden indien ze in oorspronkelijke staat zijn, en in de originele schoenendoos zitten. Nadat jouw retourpakket is gescand in een DPD ParcelShop en in ons magazijn is aangekomen, wordt het aankoopbedrag binnen 48u terugbetaald.

Gratis retourservice

Heb je besloten de schoenen niet te houden? Geen enkel probleem, je kunt je artikelen gratis retourneren via DPD ParcelShop of Bpost.
Retourneren is simpel bij Sarenza. Het volstaat je aan te melden op je account en naar ‘Mijn bestellingen bekijken & retourneren’ te gaan. Je krijgt direct het overzicht te zien als je al bent ingelogd. Vink het/de te retourneren artikel(en) aan en klik op "Ruilen of retourneren". Geef vervolgens de reden van de retour aan. Selecteer de DPD ParcelShop, het bpost postkantoor of een bpostpunt, waarbij je wenst te retourneren en bevestig vervolgens de retouraanvraag.