Onze voordelen

Gratis verzending

Hoe hoog of laag jouw bestelbedrag ook is, bij Sarenza is de levering gratis voor bestellingen die via bpost of een DPD-afhaalpunt geleverd worden.

bpost
Via bpost wordt je pakketje gratis thuis of in een bpost-afhaalpunt geleverd. De levertijd met bpost bedraagt 24u, weekenden en feestdagen niet meegerekend.

DPD-afhaalpunt
Via DPD laat je je pakketje gratis leveren bij een DPD-afhaalpunt bij jou in de buurt. Dit kan een supermarkt, een benzinestation of een boekenwinkel zijn, afhankelijk van het gekozen afhaalpunt. België telt meer dan 600 DPD-afhaalpunten. Deze hebben zeer ruime openingstijden en geen lange wachtrijen. Je kunt er pakjes 's ochtends, 's middags en 's avonds afhalen. Heel wat DPD-afhaalpunten zijn zowel op werkdagen als tijdens het weekend open. Je wordt per e-mail op de hoogte gebracht wanneer je pakje is aangekomen in het DPD-afhaalpunt dat je gekozen hebt.

Je bestellingen volgen
Zodra het pakje wordt verstuurd brengen wij jou per e-mail op de hoogte. In de e-mail staat een link die jou de mogelijkheid geeft het pakje te volgen op de site van be of www.bpost.be/www.dpd.com. Het nummer om je pakje te volgen, vind je ook terug in je account onder mijn bestellingen.

100 dagen bedenkijd

Geen stress bij Sarenza, je beschikt over 100 dagen - dat is dus meer dan 3 maanden - om je artikel terug te sturen. Artikelen kunnen (buiten de wettelijke bedenktijd van 14 werkdagen) teruggestuurd worden indien ze in oorspronkelijke staat zijn en in de originele schoenendoos zitten. Nadat jouw retourpakket is gescand bij bpost of in een DPD-afhaalpunt en in ons magazijn is aangekomen, wordt het aankoopbedrag binnen 48u terugbetaald, (opgelet, het kan soms even duren voor het bedrag daadwerkelijk terug op je rekening staat, aangezien het om een buitenlandse overschrijving gaat).

Gratis terugsturen

Heb je besloten de schoenen niet te houden? Geen enkel probleem, je kunt je artikelen gratis terugsturen bpost of via een DPD-afhaalpunt.
Terugsturen is heel eenvoudig bij Sarenza. Het volstaat je aan te melden op je account en naar ‘Mijn bestellingen bekijken & retourneren’ te gaan. Je krijgt direct het overzicht te zien als je al bent aangemeld. Vink het/de terug te sturen artikel(en) aan en klik op "Ruilen of terugsturen".
Geef vervolgens de reden van de retour aan. Selecteer het DPD-afhaalpunt, het bpost-postkantoor of een bpostpunt, waarbij je wenst terug te sturen en bevestig vervolgens de retouraanvraag.