Dames sneakers Adidas Originals

Filter
Sorteer op
125 modellen
sorteer op
Hou jij ook zo van adidas originals ?

Creëer een alert en ontvang alle nieuwtjes per mail!

Onze adidas Originals damessneakers

Moeten we adidas Originals nog presenteren? Aanbeden door sportvrouwen en sportkledingliefhebbers, stelt het merk nooit teleur, vooral dankzij de tijdloze sneakers. Zowel vintage als nieuw, hebben de modellen een plaats voor zichzelf in onze garderobe. Stan Smith, Superstar, Gazelle ... Een overzicht van al deze adidas Originals damessneakers die tegenwoordig mode-iconen zijn geworden.

Hoe kun je adidas Originals damessneakers dragen?

Adidas Originals heeft zich door de jaren heen gevestigd als een populair merk dat door iedereen wordt gewaardeerd. Zozeer zelfs dat het vandaag moeilijk is om een stap op straat te zetten zonder de iconische modellen aan de voeten van alle generaties te zien. Wit of pastel, in leer of nubuck, iedereen draagt de sneakers omdat het aanbod niet te weerstaan is.

Wat de stijl betreft, geven sommigen er de voorkeur aan om hun adidas Originals sneakers te dragen met een vervaagde denim en een oversized t-shirt voor een casual look. Anderen daarentegen dragen ze met meer geklede stukken zoals een pak of een little black dress voor een casual chique stijl.

Ontdek ook onze selectie adidas Originals heren sneakers.