Onze partners

Trusted Shops

Trusted Shops Sarenza.be is een gecertificeerde online schoenenwinkel je kan vertrouwen waar de bescherming en tevredenheid de klant op de eerste plaats komen. Met het Trusted Shops keurmerk ontmoeten wij meer dan 100 kwaliteitscriteria. Deze criteria worden constant ontwikkeld en vernieuwd door onafhankelijke consumenten en voorvechters van privacy. Dankzij regelmatige evaluaties van bedrijfsjuristen en IT-experts blijven we in staat zijn om onze online schoenenwinkel te presenteren met het Trusted Shops keurmerk.
Meer weten over Trusted Shops

PayPal

Paypal PayPal is sinds 1998 een eenvoudige en beveiligde online betalingsmethode. Met PayPal heb je de mogelijkheid om transacties online te regelen zonder je financiële informatie te communiceren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om aankopen te verrichten door enkel je e-mailadres en PayPal wachtwoord in te vullen.
Meer weten over PayPal

Visa

Visa Visa is een betalings- en technologiebedrijf. Visa verzorgt vertrouwde, eenvoudige, veilige en contactloze betalingen. Met Visa krijg je gemakkelijke toegang tot je geld en beheer je al je betalingen zelfstandig.
Meer weten over Visa

Mastercard

Mastercard MasterCard is sinds 1960 het credit merk van MasterCard Worldwide. Een creditcard maakt het consumenten gemakkelijker tot het doen van aankopen, omdat zij snel en efficiënt kunnen betalen, ook voor de grotere aankopen. Ook buitenlandse klanten zullen erop letten, dat een winkel MasterCard accepteert.
Meer weten over Mastercard

Bancontact/Maestro

Maestro Maestro is een betaalmerk van MasterCard worldwide. Op vrijwel iedere betaalpas die je van een Belgische bank ontvangt staat het vertrouwde Maestro logo. Het Maestro logo herken je aan de rode en blauwe bol.
Meer weten over Maestro

Levering binnen 24u met bpost in een afhaalpunt of bij je thuis

bpost Levering in een bpost-afhaalpunt of bij je thuis met bpost. Sarenza biedt aan al de klanten de gratis 24 uurslevering met bpost aan.