Sluit je aan bij ons affiliate programma!

Hoe gaat het in zijn werk?

Animeer je site door onze banners erop te plaatsen en ontvang een vergoeding voor de verkopen die jouw sitebezoekers genereren.

De voordelen van ons programma

  • Ontvang vanaf 8% commissie op de gegenereerde verkopen.
  • Speciale acties en business modellen om je verkopen extra te boosten.
  • Themabanners en e-mailingkits die regelmatig geüpdatet worden.

Hoe word ik Sarenza affiliate?

Sarenza affiliate worden is héél eenvoudig… klik op de onderstaande knop en vul het formulier in
IK VUL HET FORMULIER IN

Contact

SARENZA CONTACT

Martina Nadalini
[email protected]

AWIN CONTACT

Agathe Niquet
[email protected]

Testimonials

Solden.be Sarenza is een perfecte partner van Solden.be. Het affiliate programma van Sarenza kunnen wij iedereen aanbevelen. Op onze kortingscodewebsite www.solden.be promoten we actief deze webshop. In onze statistieken zien wij terug dat er veel interesse is voor Sarenza en haar producten. De aanbiedingen van Sarenza trekken veel aandacht op onze website en worden vaak aangeklikt. Een bijkomend voordeel is dat het conversiepercentage van deze bezoekers erg hoog ligt, wat vaak voor hoge uitbetalingen zorgt. Daarnaast is Sarenza ook ideaal om mee samen te werken op het gebied van leadkeuringen. Leadkeuringen worden namelijk erg snel afgehandeld, zodat we niet lang op ons geld hoeven te wachten. Dat maakt Sarenza de perfecte partner voor Solden.be
Flipit.com/be Sarenza is een perfecte partner van Flipit.com/be. Het affiliate programma van Sarenza is voor Flipit België echt van toegevoegde waarde en belangrijk. Aangezien wij onze gebruikers alleen kortingen van de beste programma's willen bieden en daarbij ook graag een gevarieerd aanbod willen geven is Sarenza een toppartner. Met Sarenza valt snel te schakelen, verder zijn ze transparent en prettig om mee samen te werken. Als één van de meest bekende en betrouwbare online fashionstores worden de vele acties en interessante codes die wij voor Sarenza plaatsen ook zeker gewaardeerd door onze bezoekers. Flipit.com/be!
Goedkoop Het is steeds prettig samenwerken met Sarenza! Het aanbod op Sarenza is zeer uitgebreid, de klantenservice werkt vlot en er zijn regelmatig kortingen… alleen maar troeven dus voor onze bezoekers. Op Goedkoop.be nemen we Sarenza dan ook geregeld mee in artikelen waarin we bespaartips geven, maar ook de laatste trends bespreken of meer info over online shoppen voorzien. We bouwden ondertussen een nauwe samenwerking uit, waardoor we onze bezoekers telkens een mooie exclusieve korting voor Sarenza kunnen aanbieden. Een hoog conversiepercentage en een correcte vergoeding maakt van Sarenza een topprogramma voor ons als affiliate. Kortom, Sarenza en Goedkoop.be zijn ideale partners!
TagCity.be Toen onze website TagCity.be opgericht werd, was Sarenza één van de eerste programma’s die meteen een mooie plek kreeg op onze website. Sindsdien proberen we om Sarenza zo actief mogelijk in de kijker te zetten. Dit in combinatie met de erg aantrekkelijke aanbiedingen van deze webshop, zorgt ervoor dat Sarenza een enorm populaire webshop is. Dit merken we ook aan onze statistieken. De samenwerking tussen Sarenza en TagCity verloopt vlekkeloos. Bovendien zijn zowel de transparantie als de uitstekende communicatie van Sarenza een groot pluspunt. Al deze troeven samen maken van Sarenza de ideale partner voor TagCity.