Onze voordelen

Gratis verzending

Bij Sarenza is de levering gratis:
· als je al besteld hebt bij Sarenza
· vanaf een aankoop van €30 bij je eerste bestelling (voor meer informatie, raadpleeg de Algemene voorwaarden).

De leveringsmogelijkheden:
- bij u thuis of op kantoor met bpost binnen 24 uur
- in een bpost-afhaalpunt binnen 24 uur

bpost
Via bpost wordt je pakketje gratis thuis of in een bpost-afhaalpunt geleverd. De levertijd met bpost bedraagt 24u, weekenden en feestdagen niet meegerekend.

Je bestellingen volgen
Zodra het pakje wordt verstuurd brengen wij jou per e-mail op de hoogte. In de e-mail staat een link die jou de mogelijkheid geeft het pakje te volgen op de site van be of www.bpost.be/. Het nummer om je pakje te volgen, vind je ook terug in je account onder mijn bestellingen.

100 dagen bedenktijd

Geen stress bij Sarenza, je beschikt over 100 dagen - dat is dus meer dan 3 maanden - om je artikel terug te sturen. Artikelen kunnen (buiten de wettelijke bedenktijd van 14 werkdagen) teruggestuurd worden indien ze in oorspronkelijke staat zijn. Nadat jouw retourpakket is gescand bij bpost en in ons magazijn is aangekomen, wordt het aankoopbedrag binnen 48u terugbetaald, (opgelet, het kan soms even duren voor het bedrag daadwerkelijk terug op je rekening staat, aangezien het om een buitenlandse overschrijving gaat).

Gratis terugsturen

Heb je besloten de schoenen niet te houden? Geen enkel probleem, je kunt je artikelen gratis terugsturen met bpost.
Terugsturen is heel eenvoudig bij Sarenza. Het volstaat je aan te melden op je account en naar ‘Mijn bestellingen bekijken & retourneren’ te gaan. Je krijgt direct het overzicht te zien als je al bent aangemeld. Vink het/de terug te sturen artikel(en) aan en klik op "Ruilen of terugsturen".
Geef vervolgens de reden van de retour aan. Selecteer het bpost-postkantoor of een bpostpunt, waarbij je wenst terug te sturen en bevestig vervolgens de retouraanvraag.