Levering

Hoe hoog zijn de verzendkosten?

Levering is gratis vanaf €69 aan aankopen (het totaalbedrag van je winkelmandje staat onderaan aangeduid, na aftrekkingen van eventuele kortingen). Indien het totaalbedrag lager is dan €69, dan zijn de verzendkosten €4,99.

Wanneer wordt mijn pakje verstuurd?

Bij Sarenza snappen wij dat je je pakje zo snel mogelijk wilt ontvangen. Daarom geven wij alle bestellingen meteen door aan ons logistieke team zodra de bestelling is bevestigd. Aan het eind van de dag wordt het pakket aan de gekozen transporteur gegeven zodat het pakje zo snel mogelijk wordt geleverd. Alle bestellingen die op werkdagen voor 12.00 uur worden geplaatst, behandelen en versturen wij nog dezelfde dag (onder voorbehoud van de betalingsvalidatie).

Kan ik mijn pakje volgen?

Zodra het pakje wordt verstuurd, brengen wij jou per e-mail op de hoogte. Daarin staat een link die jou de mogelijkheid geeft het pakje te volgen op de site: www.bpost.be. Je wordt verwittigd per mail wanneer je pakje aangekomen is in het gekozen afhaalpunt.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben op het moment dat mijn pakje wordt geleverd?

Indien je voor een levering aan huis met bpost hebt gekozen:

Indien je voor een levering aan huis met bpost hebt gekozen, vindt de levering plaats van maandag tot en met vrijdag. Als je tijdens de eerste leverpoging niet thuis bent, wordt een afwezigheidsbericht achtergelaten in de brievenbus. Je kan aldus je pakje gaan afhalen bij het afhaalpunt dat op het bericht vermeld staat of met bpost een tweede leverpoging aan huis overeenkomen. bpost houdt het pakketje 14 dagen bij, alvorens het terug te sturen naar Sarenza.

Indien je voor een levering op een bpost-afhaalpunt hebt gekozen:

Vergeet niet dat wanneer je kiest voor levering in een afhaalpunt, je pakje ter beschikking wordt gesteld in het gekozen afhaalpunt. Je hoeft dus niet thuis te wachten op de levering van je bestelling. Je kunt je pakje ophalen in het afhaalpunt op een moment dat voor jou het beste uitkomt.

Heb je geen antwoord gevonden op je vraag? De klantendienst is er om al je vragen te beantwoorden!

Neem dan contact op met de klantendienst.